Misschien vind je dit intressant. Trends lees meer Make-up lees meer Trends voor mannen lees meer Zomermode lees meer

Haar

Meer afwisseling in je haarcoupes?

Wie krullen heeft, wil stijl haar en wie stijl haar heeft wil krullen. We willen het liefst allemaal ander haar dan dat we zelf hebben. Maar stiekem zijn we af en toe ook wel eens blij met ons mooie kroeshaar. Het punt is alleen dat we afwisseling willen. Afwisseling in kleding is vanzelfsprekend, maar afwisselen met je haar kost nu eenmaal meer moeite. Niet meer! Met de nieuwst trends kun jij makkelijk je haar in een leuke coupe brengen.

Ingevlechte kapels

'Hoe natuurlijker, hoe beter' is de kern van de haartrends van nu. Maar dat wil zeggen dat je niks moeilijks met je haar hoeft te doen. Juist, je eigen haar is mooi genoeg hoe het is. Of het nu lang of kort is of stijl of pluizig, elke haarsoort heeft z'n charme. Maar zoals beloofd, zijn er trends die het wel mogelijk maken om met elke haarsoort een trendy kapsel te creëren. Zo is het invlechten van haar helemaal hip. Niet alleen simpel je haar naar achter in een lange vlecht, maar ook de vissengraat of de Chinese vlecht. Dit is met alle haarsoorten mogelijk, ook met pluizig haar. Het zal daarbij wat meer tijd kosten, maar dan heb je ook wat.

Opgestoken haar

Een haartrend die al langer bekend is, maar elk seizoen weer een klein beetje verandert is de knot. Je kunt hem op verschillende manieren maken. Waar vroeger de trend was op hem nonchalant boven op je hoofd te zetten, is het nu de nieuwste trend om hem klassiek laag op je hoofd te maken. Met of zonder scheiding, maar strak naar achter gekamd geeft je in ieder geval een strakke en stijlvolle look.

Gekleurd haar

Één van de makkelijkste manieren om je haar te veranderen wanneer je je eigen kleur moe bent, is het verven ervan. Wat betreft de kleur komt het zich niet meer zo nauw, niets is te gek. Wil je toch bij de tijd blijven? Kies dan voor één enkele kleur. Kleurverschillen en kleurnuances zijn niet meer van deze tijd. Gekleurd, opgestoken, vastgemaakt, het belangrijkste is dat je wel dichtbij jezelf blijft. En vergeet niet, elk mooi kapsel begint met gezond haar, dus ga op tijd naar de kapper en blijf niet rondlopen met die gespleten punten.