Misschien vind je dit intressant. Schoenen lees meer Trends voor mannen lees meer Heren schoenen lees meer Haar lees meer

Lentemode

De lente is voor veel mensen een prettig seizoen. De winterkleding kan opgeborgen worden en we kunnen gaan experimenteren met nieuwe kleding voor het komende seizoen. Er mogen weer fellere kleuren gedragen worden en ook je huid kan langzaam maar zeker een beetje gaan bijkleuren.

Kleuren lente mode

Wat zijn nou echte kleuren voor de lente? De 'Botanica Blossom' is er een van. Dit zijn zeer lichte tinten van bijvoorbeeld pastel roze. Het is echt een vrouwenkleur waardoor echte 'zachtheid' ontstaat. Deze kleur kan in de lente voor ieder kledingstuk worden toegepast. Ook schoenen en tassen mogen deze zachte tinten dragen. Een andere tint is 'Luminous Print', een zachte, lichtgroene mintkleur. Ook voor kinderen is dit een gepaste kleur.

We dragen in de lente dus eigenlijk dezelfde kleuren als in de zomer, maar dan een paar tinten lichter, minder fel.

Lente mode. Wat dragen we in de lente?

De broeken hebben de afgelopen jaren een soort trend laten zien. Eerst werden ze onderaan heel wijd, en bij de taille heel laag. Daarna ging de pijp naar heel smal, en werd de taille weer hoger. Nu zien we juist weer wijde broeken met een hoge taille de trend. Deze broeken zijn geïnspireerd op Marlène Dietrich broeken uit de jaren '70.  Dit verschijnsel komt in de modewereld wel vaker voor. Dat een trend uit het verleden opnieuw populair wordt. Kan de modebranche dan niets nieuws meer verzinnen? Nee, dat is het zeker niet. Er ontstaan juist hele unieke en nieuwe combinaties door deze trends uit het verleden te combineren met moderne accessoires of andere kledingstukken.

Meer lentemode? Klik op de banner hieronder.