Misschien vind je dit intressant. Zomermode lees meer Schoenen lees meer Trends lees meer Wintermode lees meer

Make-up

Make-up is voor veel vrouwen een manier om zich mooier te laten voelen. Dat wil alleen niet zeggen dat make-up ervoor zorgt dat je er ook daadwerkelijk mooier uitziet. Het kan namelijk nog wel eens een hele opgave zijn om uit dat enorme aanbod de juiste make-up uit te kiezen. Net de verkeerde foundation gekozen of paarse mascara gekocht in plaats van zwarte en weer 10 euro weggegooid? Lees hier hoe je je mooi op kan maken zonder veel geld te verspillen.

Kies voor aardetinten …

Je kunt geen tv-programma kijken dat ook maar een beetje met mode te maken heeft en je hoort het:  'less is more'. Het komt inmiddels misschien wel je strot uit, maar als je dit in je achterhoofd houdt wanneer je make-up gaat inslaan, zal het je handenvol geld schelen. De eerste stap is namelijk dat je minder make-up koopt. Het is net als met snoep, als je het niet huis hebt, dan eet je het ook niet. Bij make-up geldt hetzelfde. Wanneer je je geliefde make-up niet binnen handbereik ligt, zul je het op een gegeven moment niet eens meer missen. Natuurlijk kun je niet helemaal zonder make-up. Het effect van mascara is voor iedere vrouw al bewezen. Maar wil je naast je mascara toch nog wat oogschaduw aanbrengen, kies dan voor natuurlijke en aardetinten. Dit zijn basistinten die voor vrijwel alle oogkleuren geschikt zijn. Wat voor aardetint je ook kiest, het zal jou gegarandeerd mooi staan en geen geld doen verspillen.

… en felle lippenstift

Natuurlijk, aardetinten staan iedereen goed, maar jij wilt niet als iedereen zijn. Jij wil uniek zijn en opvallen. Laat je gezicht dan spreken door een felle lippenstift. Wanneer je de rest van je gezicht rustig houdt, dan laten je lippen zien wie jij bent. Een rode lippenstift is gewaagd en stijlvol, maar tegenwoordig mogen de gekste kleuren. Paars, roze, oranje, je kan het zo gek niet bedenken, maar het mag! Lucky you, je kunt dus niet meer de foute lippenstift kiezen.

Garantie

Denk jij aan het totaal plaatje en wil jij echt helemaal tot in de puntjes verzorgd zijn? Vergeet dan je nagels niet even te lakken. Je kunt daar weinig fouten in maken en echte trends zijn hierin niet te ontdekken. Alles is goed, als het maar matcht met je outfit. Wanneer je kiest voor een neutrale nagellak, aardetinten en een felle lipenstift, zit je gegarandeerd goed en zul je geen geld meer verspillen aan verkeerd gekozen make-up.