Misschien vind je dit intressant. Schoenen lees meer Haar lees meer Trends lees meer Wintermode lees meer

Heren schoenen

Wanneer je een willekeurig magazine opent, zul je zien dat er weinig aandacht wordt besteed aan de mannenmode. Toch is de man in de afgelopen jaren behoorlijk wat modebewuster geworden ten opzichte van jaren geleden. Ook de trends op mannengebied zijn daardoor flink toegenomen, zelfs wat betreft de schoenenmode.

Kleuren en dierenprints

De sneaker, is net als bij de vrouwen altijd safe. Hij staat leuk onder een jeans, maar doe hem dan ook absoluut niet onder een chique broek. Onder een chique broek passen simpelweg het beste de veterschoenen. Wil je er toch je eigen draai aan geven? Dan is er tegenwoordig ook genoeg keuze in de veterschoenen met felle kleuren. In de winter zie je nog veel donkere kleuren, maar in de zomer komen ook de felle kleurtjes tevoorschijn. Ook dierenprints zijn absoluut iets van het laatste jaar. Deze gewaagde schoenen staan goed onder een jeans waardoor je ze stijlvol naar je werk kunt dragen. Het geeft net dat beetje extra.

Slippers voor mannen

Naast felle kleuren, mogen in de zomer natuurlijk ook simpele slippers. Wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar kies ervoor om ze alleen onder een korte broek te dragen. Met een lange broek en teenslippers zul je niet serieus genomen worden en vergeleken worden met een willekeurige beachboy. Wanneer het warm genoeg is voor een korte broek, kun je natuurlijk zonder twijfel slippers dragen.

Nog niet in het bezit van al deze schoenen? Geen zorgen, je hoeft ook niet te beschikken over al deze verschillende schoenen. We weten allemaal dat mannen vaak het hele jaar genoeg hebben aan maar één paar schoenen.