Misschien vind je dit intressant. Lentemode lees meer Schoenen lees meer Herfstmode lees meer Heren schoenen lees meer

Mode voor heren

Over het algemeen maken mannen zich niet druk over mode. Als het maar lekker zit en het moet er, oké vooruit, een beetje netjes uitzien voor als ze naar hun werk moeten. Het boeit mannen zelfs zo weinig dat hun geliefde kleding voor hun koopt. Slechts enkele mannen nemen zelf de moeite om naar de winkel te gaan om een leuke nieuwe outfit te scoren. Mannen die geen geliefde hebben, zijn op zichzelf aangewezen en willen daarbij nog wel eens drastisch de mist ingaan. Sterker nog, ook mannen met een geliefde maken nog wel eens verkeerde keuzes. Om de Nederlandse man nogmaals duidelijk te maken dat sommige dingen gewoon niet kunnen, zetten we hier de ergste modemissers op een rij.

Modemissers

Vanzelfsprekend zijn witte sokken in sandalen de eerste en bekendste modeblunder. Geen witte sokken! Hoe vaak moeten we dat nog zeggen? Dat geldt niet alleen in sandalen, maar ook in elke andere schoen, behalve de witte sportschoen waarin je ook daadwerkelijk gaat sporten.

De tweede, misschien iets minder bekende misser, is het overhemd met korte mouwen. Het lijkt voor in de zomer misschien een handige uitkomst, maar doe het gewoon niet. Mocht je het warm hebben, stroop dan liever je mouwen wat op.

Ook de stropdas heeft z'n beste tijd gehad. In weinig situaties ziet het er nog stijlvol uit. Heb je bijvoorbeeld een wit pak aan en wil je het aanvullen met een fijne zwarte stropdas? Dat kan, en dat is ook meteen de enige situatie waarin het nog kan. Alle andere stropdassen, met streepjes en bolletjes kun je maar beter in de oude doos laten zitten. Het is voor je eigen bestwil.

Na het lezen van de ergste modeblunders, waarin je jezelf misschien wel herkent, kun je jezelf herpakken en verder gaan met lezen van de pagina's wél over stijlvolle herenmode gaan. Ook kun je in onze webshops kijken voor de nieuwste mode waarmee je wel over straat kunt!

Artikelen

Haarmode voor mannen

Hoe weinig mannen oog voor mode hebben, zoveel mannen hechten wel behoorlijk veel waarde aan hun haar. De out of bed look was jarenlang modieus en daarom ideaal voor veel mannen. Het scheelde hen 's ochtends een kwartier voor de spiegel staan. Maar mannen opgelet, jullie zullen hier toch afstand van moeten nemen. De kapsels blijven noncha

Lees meer...

Trends voor mannen

De trends in de mannenmode zijn misschien iets minder zichtbaar dan in de vrouwenmode, maar ze zijn er wel degelijk. Een van de redenen waarom de trends minder opvallen, is omdat onze Hollandse mannen zich vaak niet durven wagen aan de mode die op de catwalk in Milaan geshowd wordt. Maar … onderstaande trends gaan we zeker terugzien in

Lees meer...

Heren schoenen

Wanneer je een willekeurig magazine opent, zul je zien dat er weinig aandacht wordt besteed aan de mannenmode. Toch is de man in de afgelopen jaren behoorlijk wat modebewuster geworden ten opzichte van jaren geleden. Ook de trends op mannengebied zijn daardoor flink toegenomen, zelfs wat betreft de schoenenmode.

Kleuren en dierenp

Lees meer...