Misschien vind je dit intressant. Wintermode lees meer Herfstmode lees meer Zomermode lees meer Make-up lees meer

Schoenen

'Ik, een schoenentik? Met mijn 30 paar schoenen? Nee, joh!' Het is nu eenmaal een vrouwenkwaaltje, die schoenentik. Je kunt nooit genoeg schoenen hebben. Het vervelende is dat maar weinig schoenen slijten wanneer je hele inloopkast vol staat. Wanneer je eenmaal 15 paar schoenen hebt, kom je in een vicieuze cirkel terecht en stapelen de schoenen zich alleen maar op omdat ze simpelweg niet rijp worden voor de prullenbak. Wil je voorkomen dat je echt over de top gaat met het aantal schoenen en verstandig kopen? Dan vind je hier een drietal klassiekers waarmee je jaren over straat kunt.

Sneakers

De sneakers zien we al even in het straatbeeld en dat zal ook nog wel even zo blijven. Wat eigenlijk best fijn is, want sneakers zijn natuurlijk heerlijk comfortabel voor je voeten. Daarbij zijn ze ook nog eens lekker warm en dat is een fijne bijkomstigheid in de typische Hollandse winters. Bedenk wel wanneer je voor de vertrouwde all stars kiest, dat die misschien iets minder warm zijn.

De veterschoen

Veterschoenen, in alle soorten en maten. Behalve sneakers zijn er inmiddels veel meer schoenen met veters in de winkel te vinden. Denk aan de stoere bikerboots met veters of de traditionele lage veterschoen met een laklaagje. Deze laatste is lange tijd uit de mode geweest, maar is nu weer helemaal terug!

Enkellaarsje

Wil jij de wereld graag vanuit een hoger perspectief bekijken op je elegante hakken? Kies dan voor een enkellaarsje met hak. Enkellaarsjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de winkels en elke vrouw hoort een paar in haar kast te hebben staan. Vanzelfsprekend zijn deze ook te vinden in een platte variant en kun jij ze zelf handig combineren.

Met deze drie klassiekers kun je eindeloos combineren en kun jij je passend kleden voor elke gelegenheid. Ben je van plan na het lezen hiervan verstandiger schoenen te kopen, maar zit je toch nog te kijken met die volle schoenenkast? Je kunt ze natuurlijk ook nog altijd aan goede doel geven!

Klik eens op onze banners om deze klassiekers in te slaan!