Misschien vind je dit intressant. Make-up lees meer Herfstmode lees meer Zomermode lees meer Schoenen lees meer

Trends

De modewereld staat nooit stil. Soms zou je willen dat het zo was, dan hoefde je niet steeds bakken met geld uit te geven om er modieus op te staan. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg winkels die je voor weinig geld kennis laten maken met de nieuwste trends. Wanneer je portemonnee je weer eens in de steek laat, wil dat niet heden ten dage niet meer zeggen dat je ongegeneerd in je slobbertrui over straat mag. Je komt er niet meer onderuit! Lees snel verder voor de nieuwste trends op het gebied van mode.

Trend: Girlfriend jeans

De trend van wijde kleding is een tijdje geleden al geïntroduceerd met de harembroek. Niet iedereen was daar even blij mee, vooral de mannen onder ons waren niet zo fan van de welbekende drollenvanger. Gelukkig is de harembroek inmiddels vervangen door de boyfriend jeans. Deze loszittende jeans geeft je het gevoel dat je in de broek van je lieve vriendje rondloopt. Sinds kort bestaat ook de girlfriend jeans. Deze jeans is ook wijd van model, maar sluit bij de billen iets beter aan waardoor je ronde vormen mooier uitkomen. Ben je niet zo'n waaghaals en durf je je benen toch niet goed te hijsen in die boyfriend jeans, kies dan voor de girlfriend jeans. Met deze jeans voel je je comfortabel en loop je toch voorop met de trends.

Trend: Dierenprints

Net als de harembroek, begonnen de dierenprints ook onderaan aan de figuurlijke trap. We leerden ze vooral kennen van ordinaire types uit de jaren '90. Tegenwoordig is de status van dierenprints radicaal omgeslagen en kunnen ze zelfs chic zijn, mits je ze goed combineert. Combineer dierenprints absoluut niet met een kort shortje en hoge hakken! Het maakt je sexy, maar tegelijkertijd ook ongelofelijk vulgair. Kies ervoor om dierenprints te combineren met stijlvolle en chique items, zoals een pantalon of blazer. Denk eraan dat je deze items naast je dierenprint neutraal laat, zodat het geen drukke beestenboel wordt.

Kijk voor meer combineertips eens in onze shops door op de banners te klikken! Of bezoek een van deze trends magazine's van de I Love Mode fashion hotspot of het Zeker Hip Fashion & lifestyle magazine.