Misschien vind je dit intressant. Zomermode lees meer Heren schoenen lees meer Trends voor mannen lees meer Make-up lees meer

Wintermode

Wintermode musthaves: winterlaarzen, winterjassen, sjaals, maillots en dikke truien. Al deze musthaves kun je tegenwoordig ook online krijgen. Dat maakt het shoppen voor winter mode een stuk leuker, je hoeft er namelijk niet meer de deur voor uit. Als je in de winter zin hebt in iets nieuws, kun je dus lekker binnenblijven en met een kop warme chocolade je nieuwe winteroutfits scoren. Want in koude tijden wil je er toch evengoed leuk uitzien?

Wintermode tips

Een handige tip om er ook in de winter leuk uit te zien is: weggooien. Je oude wintercollectie van een paar jaar geleden, daar hoef je echt niet meer mee aan te komen als je er echt modern uit wilt zien. Vaak zijn het wollen truien die zijn gaan pluizen of andere stofjes die vanwege slijtage toch al niet meer mooi zijn. Je hoeft uiteraard niet alles weg te gooien. Waarschijnlijk zijn er accessoires zoals sjaals die je best nog wel kunt dragen. Kom je er niet uit of twijfel je, probeer dan eens te 'Googelen' naar het kledingstuk. Is het überhaupt nog te koop? Zie je het alleen in nieuwsberichten over de winter van 2012? Dan weet je dat het item niet bepaald meer hip is.

Meer van deze tips? Ga dan naar een van onze shops, waar je gegarandeerd de laatste winter mode (online) kunt shoppen.

Laagjes zijn mode in de winter

Hoewel niet iedereen van de winter houdt, is het best een leuk modeseizoen. Je kunt namelijk eindeloos combineren en veel verschillende lagen over elkaar dragen. Dit is ook nog eens lekker warm. Draag bijvoorbeeld een hempje, shirtje en een vest over elkaar, met een iets andere kleur. Dat ziet er al heel erg leuk uit zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Een leuke jeans eronder en een sjaal erop, dat staat al heel erg leuk. Als accessoires kun je nog een muts dragen.

Pas wel op met het combineren van accessoires. Draag bijvoorbeeld niet én een horloge, én een ketting, én oorbellen. Dit is geen mode in de winter, het is een overkill aan accessoires.

Meet tips voor de mode deze winter? Neem contact met ons op of bestel in een van de shops op deze website.